Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Nina Simone - THE VERY BEST OF ... (2CD)

Nina Simone - THE VERY BEST OF ... (2CD)


CD 1

  1. My Baby Just Cares For Me
  2. Little Girl Blue
  3. I Loves You Porgy
  4. He Need Me
  5. Love Me Or Leave Me
  6. Blue Prelude
  7. Mood Indigo
  8. Willow Weep For Me
  9. Can't Get Out Of This Mood
  10. Don't Smoke In Bed
  11. Plain Gold Ring
  12. African Mailman
  13. He's Got The Whole World In His Hands
  14. Nobody Knows You When You're Down And Out
  15. That's Him Over There
  16. Good Bait
  17. Children Go Where I Send You
  18. You've Been Gone Too Long
  19. Theme From "The Middle Of The Night"
  20. Tomorrow (We Will Meet Once More)

             TT:  76:07

CD 2

  1. Black Is The Color Of My True Love's Hair
  2. Exactly Like You
  3. The Other Woman
  4. Under The Lowest
  5. You Can Have Him
  6. Summertime (instrumental)
  7. Summertime
  8. Cotton-Eyed Joe
  9. Return Home
  10. Wild Is The Wind
  11. Fine And Mellow
  12. Central Park Blues
  13. Stompin' At The Savoy
  14. It Might As Well Be Spring
  15. Chilly Winds Don't Blow
  16. Solitaire
  17. That's All
  18. For All We Know
  19. You'll Never Walk Alone
  20. My Baby Just Cares For Me (extended version)

           TT:  77:20

Disconforme Records 2010  


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
  • 48.99 zł
  • Ex Tax: 39.83 zł